Rusugen indefra

Det hele begyndte mandag morgen. Tutorerne stod klar til at tage imod de nye og lettere spændte russere. Efter alle var samlet i Nobelauditoriet, bød Niels Brimnes velkommen med kloge og vise ord om den kommende uge og de kommende år på historiestudiet – med alt hvad det indebærer.

skaermbillede-2016-10-02-kl-16-23-44

Efter et vellykket og udfordrende O-løb, blev den sidste studiestartstilbageholdenhed skiftet ud med kolde øl og begyndende venskabelige samtaler, da russerne indtog FRED til mandagsbar.
Traditionen tro blev muldvarpende afsløret. En måbende
flok russere fik at vide at Johan Gröne ikke er en del af Jehovas vidner og det var ej heller første gang han skulle drikke en øl. En lige så stor overraskelse var det at Kenneth Rasmussen ikke havde været i fængsel.
Mandagsbaren var en succes og dette kunne mærkes på nogle tirsdag morgen.

Tirsdag stod i præsentationens tegn, og efter de mange timer i auditoriet kunne russere så vel som tutorerne se frem til den sagnomspundne pubcrawl.skaermbillede-2016-10-02-kl-16-23-21
Efter de planlagte ruter mødtes alle på Heidis, hvor stemningen var høj og for nogle gså kærlig.
Fællessang og dans stod på indtil lyset blev tændt og det søde personale pænt bad de resterende folk om at gå.

Set tilbage på onsdagens program havde personalet på Heidis gjort de sidste festglade mennesker en tjeneste, da onsdag jo er olympiade dag.
Olympiaden blev taget rigtig godt imod af russerne, hvor viljestyrke og konkurrencegenet fik frit løb.
Hold 3 løb med sejren og den mest misundelsesværdige præmie var uden sammenligning en tur i Kim Bredvigs hjemmebiograf.
Den egentlige vinder var dog Christian Moeskær, der efter en længere svømmetur med 5 lettere tamme spækhuggere fik erfaring nok til at åbne en mindre Aqua park, hvis historiestudiet glipper. – Vi skal nok være dine første gæster.

Metodeleg og store mængder øl prægede torsdag. Grundet sidstnævnte vil vi let og elegant springe videre til fredag. Heldigvis skulle vi møde sent fredag, hvor første punkt på dagsordenen var ”historikere fra det virkelige liv”. Efterfølgende gav Axboe yderligere indblik i, hvor langt man kan komme, når man har valgt historie.

Hele rusugen kulminerede i fredagsfesten, som blev holdt i Klub.ling. Med fællesspisning, livemusik og alt andet, der hører til en god fest på historie, blev ugen rundet af med manér og folk var for alvor klar på at tage hul på det nye faglige og sociale liv på studiet – efter en tiltrængt rolig weekend.

Af Russer-Mikkel og Tutor-Line